Podkategorie
sekáček Dellinger NORRA D2 Butcher & z oceli D2 & včetně koženého pouzdra
nůž pro šéfkuchaře Kamagata/Santoku 170mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 170 mm
KIRITSUKE / Petty 150mm Suncraft Elegancia SG2 & japonský kuchařský nůž & jádro z japonské práškové oceli SG2 & západní rukojeť Wallnut Pakkawood & mosazný bolster & délka čepele 150 mm
Kanetsugu Kiritsuke / Sujihiki 240 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť - & délka čepele 240 mm
nůž Kiritsuke 240 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
Kanetsugu Utility PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 120 mm
nůž vykošťovací Boning 1165mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování a špikování masa & jádro z japonské oceli AUS-10 & západní rukojeť z materiálu Pakawood se 3 nýty & délka čepele 165 mm
dřevěná magnetická Saya & pro nůž Chef/Gyuto & maximální délka ostří 210 mm & maximální výška ostří 50 mm & šikmý bolster
KC-153 Gyutou 185 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27 , plátování z SUS410 & tvrdost HRC 60-61 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 185 mm
KC-334 Kawahagi 170 mm, profi řeznický nůž Meat Processing Knife Series & japonský řeznický nůž & ocel SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, tvrdost HRC 60-61 & rukojeť palisandr se třemi nýty & délka čepele 170 mm
KC-434 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue Steel #2 w/iron & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolster & délka čepele 165 mm
KC-094 nůž na otevírání ústřic Kanetsune Oyster "T" japonský nůž na otevírání ústřic & nerezová ocel 420J2 & dřevěná rukojeť z buku