Podkategorie
nůž Dellinger "D2" ALMA & srbský nůž & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - ocel D2 & délka ostří 160 mm
Kanetsugu Petty PRO-M Saiun VG-10 Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli VG-10 & západní rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 90 mm
Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Issin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 210 mm
KC-956 Ko-Deba 105 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & malý filetovací nůž & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 105 mm
ocílka kulatá PIRGE DUO & nerezová ocel X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka 250 mm
řeznický nůž Cleaver 230 mm PIRGE DUO & všestranný nůž vhodný pro sekání a krájení masa a zeleniny & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 230 mm
řeznický / kuchařský sekáček 200 mm PIRGE SUPERIOR & porcování masa, kostí, šlach a tvrdých tkání & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 200 mm
řeznický / kuchařský sekáček 260 mm PIRGE SUPERIOR & porcování masa, kostí, šlach a tvrdých tkání & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 260 mm
Santoku Kanetsugu Sharpness Revolution 21 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & Micro-Dent Technology & západní rukojeť & délka ostří 170 mm