Nůž okrajovací 90 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & vhodný pro běžné krájení, loupání a dekorace & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 90 mm
Nůž Santoku Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s materiálu G10 & délka ostří 180 mm
Kuchařský nůž Chef 205 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & nůž šéfkuchaře & krájení, plátkování, čištění, kolébkové krájení & maso, ovoce, zelenina, bylinky & švédská ocel Sandvik 14C28N & rukojeť z rýže a barevné pryskyřice & délka ostří 205 mm
nůž na tuhé potraviny Frozen 7,8 " Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž vhodný pro krájení tuhého masa & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 200 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Nůž Santoku 130 mm série Dellinger Samurai & všestranný nůž & krájení, plátkování, sekání, porcování & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka ostří 130 mm
Nůž vykosťovací 145 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 145 mm
nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž vhodný pro plátkování a velké kusy masa, ovoce a zeleniny & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 300 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Kuchařský nůž BBQ Max 210 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & nůž šéfkuchaře & nůž se zakřivenou čepelí a zkosenou špičkou & krájení, plátkování, čištění, kolébkové krájení & maso, ovoce, zelenina, bylinky & švédská ocel Sandvik 14C28N & rukojeť z rýže a barevné pryskyřice & délka ostří 210 mm
Nůž Santoku Cullens 170 mm série Dellinger Samurai & všestranný nůž & krájení, plátkování, sekání, porcování & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka ostří 170 mm
Nůž plátkovací 205 mm Dellinger Kita North Damascus & kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z oceli 10Cr15C0M0V vloženo mezi 6 vrstev 2 damaškových ocelí & rukojeť ze dřeva Desert Iron Wood & délka ostří 205 mm
nůž Gyuto / Chef 210 mm Dellinger Inazuma & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť ze dřeva Palisandru & délka čepele 210 mm
zavírací nůž Santoku Dellinger KARASU & materiál čepeli - jádro z oceli vg10 + 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel)