Podkategorie
SXL-M7 Santoku / Chef 7" Dellinger Tsuchime Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť ve tvaru písmena D z materiálu G-10 & délka čepele 170 mm
Kiya UMEJI Kamagata Knife 180/300 mm/ Nůž na zeleninu 7 palců / přímý import z Kiya Nihonbashi Tokyo, Japan / nejznámější obchod s noži v Tokyu - Nůž vyrobil japonský mistr Fumio Murakami
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 200mm KIYA Umeji Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z japonské oceli Takefu V special grade & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 200 mm
Damaškový nůž Kiya 49 lyers Kamagata Knife 170/295 mm/ Nůž na zeleninu 6.6 palce / rukojeť ze stromu cocobolo / přímý import z Kiya Nihonbashi Tokyo, Japan / nejznámější obchod s noži v Tokyu
Chef (Gyuto) 240mm- Suncraft Senzo Classic -Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Hokiyama - Sakon + nůž Santoku 180 mm Vee-tech
ZRB-1205G REVOLUTION BLACK Nůž šéfkuchařský Gyuto 21cm MCUSTA ZANMAI
kuchařský nůž Chef Dellinger Capo Damascato Black Horn včetně koženého pouzdra
nůž Santoku Dellinger "D2" URSKOG & délka ostří 215 mm & čepel z oceli D2 & rukojeť z olivového dřeva