Kanetsugu Kiritsuke / Petty 150 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť - & délka čepele 150 mm
nůž na ovoce a zeleninu Petty 90mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli AUS-10 & západní rukojeť z materiálu Pakawood se 3 nýty & délka čepele 90 mm
nůž Utility 130 mm Dellinger Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & rukojeť ze dřeva desert iron wood + vzácná fosílie mamutího zubu & délka ostří 130 mm
KC-748 Petty 120 mm, univerzální nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský univerzální nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 120 mm
KIRITSUKE / Petty 150mm Suncraft Elegancia SG2 & japonský kuchařský nůž & jádro z japonské práškové oceli SG2 & západní rukojeť Wallnut Pakkawood & mosazný bolster & délka čepele 150 mm
Kanetsugu Utility Miyabi Issin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 120 mm
Kanetsugu Utility Sharpness Revolution 21 & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & Micro-Dent Technology & délka čepele 130 mm
KC-124 Petty 150 mm, univerzální nůž Kanetsune KC-120 Aogami series & japonský univerzální nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm
WA-Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & osmihranná rukojeť ze dřeva zelkova & bolster z mahagonu & délka čepele 150 mm
Nůž univerzální Utility 125 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & univerzální nůž & krájení, plátkování, čištění & krájení pečiva, masa, zeleniny a ovoce & vykošťování a kuchání ryb a drůbeže & kuchařský nůž v japonském stylu & švédská ocel Sandvik 14C28N & rukojeť z rýže a barevné pryskyřice & délka ostří 125 mm