řeznický plátkovací nůž 255 mm PIRGE BUTCHER'S & krájení, plátkování a čištění masa, ovoce a zeleniny & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 255 mm
řeznický plátkovací nůž 255 mm PIRGE BUTCHER'S & krájení, plátkování a čištění masa, ovoce a zeleniny & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 255 mm
Sujihiki 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 240 mm
Sujihiki 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická rukojeť se třemi nýty, černá překližka, nerez. ocel & délka čepele 270 mm
WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & nepřilnavý povrch Kurokage & ocel VG10, HRC 60-61 & osmihranná rukojeť wengewood & bolster z buvolího rohu & délka čepele 240 mm
nůž plátkovací 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 208 mm
nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger German Samurai & kuchařský nůž & nůž vhodný pro plátkování a velké kusy masa, ovoce a zeleniny & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 306 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
řeznický plátkovací nůž 220 mm PIRGE BUTCHER'S & krájení, plátkování a čištění masa, ovoce a zeleniny & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 220 mm
řeznický plátkovací nůž 220 mm PIRGE BUTCHER'S & krájení, plátkování a čištění masa, ovoce a zeleniny & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 220 mm
nůž plátkovací 8" Dellinger German Pakka wood & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & rukojeť z pakka wood & délka čepele 200 mm
Kengata Slicer 270 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 270 mm
Slice/Sujihiki 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 240 mm