12323 Slice / Sujihiki 240 mm, kuchařský plátkovací nůž japonský plátkovací nůž & nerezová molybdenová ocel & klasická západní rukojeť z pryskyřice se třemi nýty & délka čepele 240 mm
Kanetsugu Slice/Sashimi PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 210 mm
velký porcovací nůž 200 mm + vidlička & dárkové balení & nerezové provedení
nůž plátkovací Carving 8,5 " (210 mm) Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný na plátkování masa a šunky & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť ze dřeva Rose-Wood s okrasným středovým nýtem & délka čepele 210 mm
Yanagiba/Sashimi 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 270 mm
KC-401 Kanetsune Yanagiba 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-400 Series & japonský kuchařský nůž & ocel White steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť Red sandal wood black plywood bolster & délka čepele 270 mm
nůž Sujihiki (plátkovací) 270 mm & Hokiyama Sakon Ginga & extra ostré jádro z japonské oceli Gingami No.3
KC-402 Kanetsune Yanagiba 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-400 Series & japonský kuchařský nůž & ocel White steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť Red sandal wood black plywood bolster & délka čepele 240 mm
KC-955 Sujihiki 240 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 240 mm