řeznický filetovací nůž 400 mm PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný pro filetování, stahování kůže a porcování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 400 mm
řeznický filetovací nůž 400 mm PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný pro filetování, stahování kůže a porcování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 400 mm
KC-534 Yanagiba 270 mm, filetovací nůž Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 270 mm
filetovací nůž na ryby 200 mm PIRGE GASTRO & nůž vhodný pro filetování, stahování kůže z ryb a porcování & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & 7 barevných pinů dle HACCP & délka ostří 200 mm
japonský nůž Sakimaru Yanagiba & Josho-Tsuki Sheng & z oceli AISI 1095 & délka ostří 300mm & ručně vykládaná Saya & pouze 25 ks !
KC-540 Takobiki 300 mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 300 mm
KC-535 Yanagiba 300 mm, filetovací nůž Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 300 mm
Grand Chef Sabaki Honesuki 150 mm, nůž šéfkuchaře Grand Chef Takayuki & japonský kuchařský nůž & švédská nerezová ocel BOHLER-UDDEHOLM , tvrdost HRC 58 & klasická západní rukojeť POM se třemi nýty & délka čepele 150 mm