nůž NAKIRI (na zeleninu) 165 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Kiritsuke 210 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Kiritsuke 240 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
Mačeta Dellinger Ravenage & D2 Steel + Blackcoating & všestranný nástroj s širokou a pevnou čepelí & ostří z nástrojové oceli D2 & obrovská rukojeť z barevné micarty & délka ostří 205 mm
Hokiyama-Tosa-Ichi Tsuchime Bright-nůž Petty 135 mm
Hokiyama - Sakon + nůž Santoku 180 mm Vee-tech
Hokiyama-kuchyňský nůž Gyuto 210 mm Sakon Ginga
Hokiyama - Sakon + nůž Gyuto 210 mm Vee-tech
Hokiyama-kuchyňský nůž Petty 135 mm Sakon Ginga
Santoku 180 mm - Hokiyama Tosa-Ichi Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD & délka čepele 180 mm
Gyuto/Chef & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & rukojeť západního stylu z materiálu Pakawood & délka čepele 240 mm
Nůž Kiritsuke/Bunka & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli AOGAMI SUPER & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 175 mm