nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
Hokiyama - Sakon + nůž Santoku 180 mm Vee-tech
Hokiyama-kuchyňský nůž Gyuto 210 mm Sakon Ginga
Hokiyama - Sakon + nůž Gyuto 210 mm Vee-tech
Gyuto/Chef & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & rukojeť západního stylu z materiálu Pakawood & délka čepele 240 mm
Nůž Kiritsuke/Bunka & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli AOGAMI SUPER & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 175 mm
nůž Chef / Bunka 175 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
Kiritsuke / Chef 210 mm - Hokiyama Tosa-Ichi Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD & délka čepele 210 mm
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS 10 & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 245 mm
Nůž Petty/Utility & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský nůž šéfkuchaře & všestranný nůž vhodný pro precizní práci & ostří z japonské damaškové ocelí AUS 10 & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 150 mm
Hokiyama-kuchyňský nůž Santoku 7" Sakon Ginga
nůž Chef / Gyuto 180 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal