Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-200 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & rukojeť z POM materiálu (acetalová pryskyřice) & antimikrobiální ochrana & tři nýty v kombinaci s nerez. ocelí & délka čepele 180 mm
Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-200 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & rukojeť z POM materiálu (acetalová pryskyřice) & antimikrobiální ochrana & tři nýty v kombinaci s nerez. ocelí & délka čepele 210 mm
Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-200 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & rukojeť z POM materiálu (acetalová pryskyřice) & antimikrobiální ochrana & tři nýty v kombinaci s nerez. ocelí & délka čepele 150 mm