brousky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

brousek kuchyňský protahovací, nastavitelný, RISAM RM023

RI-RM023

Nový produkt

Kuchyňský ostřič protahovací & ergonomický & RISAM RM023 & nastavitelné úhly broušení & moderní design & speciální část pro broušení nůžek Rychlé a přesné broušení jako od profíků. Stačí pár tahů a váš nůž bude opět v kondici a jasným vítězem ve vaší kuchyni.

Více informací

349 Kč s DPH

Více informací

brousek kuchyňský protahovací, nastavitelný, RISAM RM023

.

Věnujte svému starému noži renovaci a obnovte jeho bývalou slávu , použijte  tento ostřič a připravte si ostrý nůž k vaší pohodné a čisté práci. Využijte moderní design a malé rozměry, své nože nyní budete mít neustále připravené a ostré. Broušení nůžek je pro tento ostřič hračkou, žádné dlouhé nastavování a příprava brusu, vaše nůžky budou opět osté jako břitva.

✅ Ergonomický a pohodlný tvar
✅ Ultra tvrdá wolframová ocel pro hrubé broušení
✅ Keramický materiál pro finální ostření a honování
✅ Spodní část s protiskluzovou podložkou – anti slip gel - pro bezpečnou práci
✅ Dva nastavitelné sloty pro ruční ostření, ovladač pro snadné nastavení umožňuje ostření v širokém rozsahu úhlů 14 až 24 stupňů
✅ Multifunkční břity pro jemné honování nůžek
✅ Rozměry brousku  - 264*65*68mm
✅ Brusný materiál – karbid wolframu, keramika
✅ Mat. ostřiče – ABS, silika gel

✅ Návod k použití: 1/Nejdříve si zvolte požadovaný úhel broušení, toto uděláte nastavením voliče na hřbetu ostřiče. 2/Zarovnejte ostří, toto je důležité u hodně tupých nebo poškozených nožů, nůž vložte do drážky v ostřiči označené COARSE a ve vodorovné poloze protáhněte 2x-6x ostřičem. 3/Poslední krok broušení je dobroušení ostří, doleštění břitu, nůž vložte do V drážky FINE, kde ostří dohladíte, postup protahování je stejný jako při broušení. Pokud tento krok budete v kuchyni používat co nejvíce, budou vaše nože neustále ostré. 4/Po broušení nezapomeňte nůž i ostřič důkladně opláchnout vodou. 5/Pro broušení nůžek použijte největší drážku na konci ostřiče


✅ Upozornění:1/ Brousek není vhodný pro keramické nože 2/ Při broušení nevyvíjejte velký tlak, mohlo by dojít k poškození nože, nebo brousku. 3/ Brousek nedávejte do myčky na nádobí, nebo do vody. 4/ Brousek a nabroušené nože skladujte mimo dosah dětí – předejdete tím zbytečným nehodám.
.
Dellinger záruka: Produkty Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý produkt se může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S dárkem od nás jednoznačně překvapíte a potěšíte !


7 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook