DUO Butcher

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...
ocílka nerezová oválná 270 mm, Pirge DUO Butcher Zobrazit větší

ocílka nerezová oválná 270 mm, Pirge DUO Butcher

PIR-34082

Nový produkt

ocílka oválná PIRGE DUO & nerezová ocel X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka 270 mm

Více informací

999 Kč s DPH

Více informací

nerezová ocílka oválná PIRGE DUO Butcher


Ocílky ze série Pirge DUO Butcher z nerezové oceli X50CrMoV15 jsou určeny jak pro profesionální provozy, tak i k běžnému domácímu použití. Tvrdost břitu dosahuje 66 HRC. Díky oválnému tvaru ocílky je zajištěna požadovaná efektivita při obtahování.


Rukojeť profesionálních ocílek PIRGE DUO je ergonomická, pohodlná a měkká pro dlouhodobé používání. Jádro rukojeti je ze vstřikovaného polypropylenu (PPC), který je odolný pro teploty do 120 stupňů Celsia a umožňuje trvalé a stabilní spojení čepele s rukojetí. Povrch je ze vstřikovaného termoplastického měkčeného kaučuku (TPE), který je absolutně protiskluzový. Měkčená pogumovaná rukojeť nezpůsobuje otlaky, čímž umožňuje snadnou a neunavující práci.


ocílka s nerezovým povrchem

✅ vhodná na broušení kuchyňských nožů z běžných ocelí

✅ plastová rukojeť se závěsným poutkem, snadno skladovatelná

✅ délka brusné části ocílky je 27 cm

✅ celková délka včetně rukojeti je 41 cm


Návod na použití: 1/ postavte ocílku kolmo dolů, opřete ji o špičku. 2/ Volným tahem (bez použití tlačné síly) pod úhlem cca 20 stupňů několikrát opakujte přejížděním břitu nože po povrchu ocílky. Ostřete nůž od paty nože až ke špičce a opakujte 2-3 krát, poté otočte na druhou stranu nože, dokud nebude ostří dostatečně ostré.

Údržba a čištění: 1/ Neumývejte v myčce na nádobí! 2/ Pokud je povrch ocílky znečištěn kovovými částicemi, odstraňte je pomocí houby pod tekoucí vodou. 3/ Lze použít jedlou sodu na houbičce (nedoporučujeme saponát). 4/ Po mytí ocílku důkladně osušte.

Upozornění: 1/ Ocílka není vhodná pro keramické nože. 2/ Při broušení nevyvíjejte velký tlak, mohlo by dojít k poškození nože nebo ocílky. 3/ Ocílku nedávejte do myčky na nádobí nebo do vody. 4/ Ocílku a nabroušené nože skladujte mimo dosah dětí - předejdete tím zbytečným nehodám.


Dellinger záruka: Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha profesionálními kuchaři. Každý nůž je zabalen v krabičce a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S nožem od Dellinger potěšíte jak domácí tak i profesionální kuchaře. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook