Elegancia SG2 - Powder steel

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

KIRITSUKE / Petty 150 mm - Suncraft ELEGANCIA SG2

KSK-02

Nový produkt

KIRITSUKE / Petty 150mm  Suncraft Elegancia   SG2 & japonský kuchařský nůž & jádro z japonské práškové oceli SG2 & západní rukojeť Wallnut Pakkawood & mosazný bolster & délka čepele 150 mm

Více informací

3 899 Kč s DPH

Více informací

Japonský nůž na maso KIRITSUKE / Petty 150 mm - SUNCRAFT série Elegancia

.

Velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Petty 150mm Suncraft Elegancia (délka čepele 150 mm) z japonské práškové oceli SG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Tento nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové oceli SG2 jedinečným a nenapodobitelným.

.

Nůž KIRITSUKE / Petty 150mm Suncraft Elegancia má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SG2 "San-Mai" Clad, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SG2 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezových ocelí. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel a ty nejlepší použité materiály dělají z tohoto nože legendu s přívlastkem Elegancia !

Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu Walnut Pakkawood. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity (mosazného bolstru) je vhodný pro asijský úchop nože. Pakkawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

.

Vyrobeno ve městě Seki - Japonsko

.

Délka rukojeti:        105 mm
Délka čepele:          150 mm
Celková délka:        260 mm
Hmotnost:                104 g

.

 
Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž KIRITSUKE / Petty 150mm Suncraft Elegancia z práškové oceli SG2 ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z práškové oceli SG2 ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z práškové oceli SG2 jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem

.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské práškové oceli SG2 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z práškové oceli SG2 Suncraft Elegancia přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

1 další produkt ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook