Ignium® TARAN - litinové grily a ohniště na pevná paliva

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

litinový gril a ohniště IGNIUM Taran®

IG-413016

Nový produkt

Upozornění: poslední kus skladem!

32 136 Kč s DPH

Více informací

Litinový gril a ohniště IGNIUM Taran®


Designový litinový gril TARAN kombinuje kvalitní gril na dřevěné uhlí s litinovým ohništěm. Užijte si archaický zážitek z grilování. Od zeleniny přes maso a ryby až po dezerty a horké kaštany - designový litinový gril TARAN lze využít mnoha způsoby: Kromě litinové grilovací mřížky lze použít také grilovací plochou desku, kulatou vložku pro pánev WOK, nebo grilovací roštovou pánev. Po grilování můžete litinový gril na dřevěné uhlí proměnit na ohnivou mísu jednoduchým otočením. Litina dlouhodobě uchovává teplo a příjemně se ohřejete sami, nebo společně s přáteli. Ohniště TARAN Ignium vás zve k příjemnému posezení a dotáhne grilovací požitek k dokonalosti.


Výška celkem: 930 mm

Šířka: 770 mm

Hloubka: 460 mm

Hmotnost: 44 kg


✅ Použité materiály:

Designový gril TARAN Ignium je vyroben z velmi kvalitních materiálů: Dubové nohy z německých hlubokých lesů a litina tvarovaná v pískových formách ve slévárně  FONDIUM v Singenu. Jednotlivé prvky z nerezové oceli dodávají grilu punc jedinečnosti a nadčasovosti.


Doporučení a údržba:

Litinové části grilu na dřevěné uhlí jsou přirozeně napuštěny kuchyňským olejem. Vypálený olej je bezpečný pro kontakt s potravinami a vytváří na povrchu patinu, která chrání před rzí. Stejným způsobem jsou ošetřeny dubové nohy. Pouze adaptační část mezi litinovou ohnivou mísou a dřevěnými nohami je ošetřena odolným lakem. 


Dellinger záruka: Začněte si užívat grilování s designovým grilem TARAN Ignium, který je vyráběn v německé slévárně FONDIUM v Singenu ! Dellinger a Ignium přinášejí uživatelům maximální pocit kvality a 100% záruku spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který Vám poskytne tu nejlepší službu.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook