Japanese molybdenum/vanadium

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

nůž Deba 165mm Suncraft SENZO Japanese

WA-06

Nový produkt

nůž na ryby Deba 165 mm  Suncraft SENZO Japanese & japonský kuchařský nůž & m olybdenum vanadium steel HRC 58 & kulatá rukojeť ze dřeva magnolie s nerezovým bolstrem & délka čepele 165 mm

Více informací

2 309 Kč s DPH

Více informací

japonský nůž na ryby Deba 165 mm série Suncraft SENZO Japanese

.

Velmi ostrý japonský nůž na ryby Deba 165 mm Suncraft SENZO Japanese. Japonský typ nože Deba - robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Tento nůž se používá na ryby ale i ostatní maso. Jeho konstrukce čepele umožňuje snadné vykosťování, tenké plátkování masa a sekání menších kostí. - jedná se o perfektní nůž nejen pro přípravu sushi. Ostrá čepel a kulatá rukojeť ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Tato série nožů je nápadně podobná nožům KAI Wasabi - kvalita a zpracování je však na mnohem vyšší úrovni !

.

Délka rukojeti:        110 mm
Délka čepele:          165 mm
Celková délka:        300 mm
Hmotnost:               220 g
.

Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Deba 165 mm Suncraft SENZO Japanese z molybdenvanadiové oceli. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské molybdenvanadiové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook