KANETSUNE

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...
1000/3000 kombinovaný brusný kámen, Kanetsune KC-652 Zobrazit větší

1000/3000 kombinovaný brusný kámen, Kanetsune KC-652

KNTN-KC-652

Nový produkt

Kombinovaný brusný kámen & hrubost JIS: 1000/3000 & Kanetsune GOKUJO-TOISHI series KC-652

Více informací

1 599 Kč s DPH

Více informací

kombinovaný brusný kámen 1000/3000, KANETSUNE GOKUJO-TOISHI Series KC-652

.

Brusný kámen japonského typu Kanetsune Seki Japan vdechne Vašim nožům nový život ! Za přijatelnou cenu získají Vaše kuchyňské, kuchařské a lovecké nože ostrost o které jste vždy jen snili. Budou mnohem ostřejší než v okamžiku, kdy jste nože koupili. Dokonce i ten nejlepší nůž z nejlepších materiálů ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nutné nože čas od času brousit a udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a brusných kamenů či brousků od Dellinger bude tento úkol snadný.
極 上 砥石 Gokujo-Toishi řada
Jsou vysoce kvalitní brusné kameny nejen pro profesionály. Na těchto kamenech pohodlně nabrousíte a dosáhnete podobných výsledků, jako na vysoce kvalitních přírodních kamenech.
Dokonce i ocel s vysokou tvrdostí tato řada brusných kamenů zvládne rychle a efektivně naostřit. Práce na kamenech Kanetsune řady Gokujo-Toishi vám přinese vynikající ostrost a krásný lesklý povrch. Vychutnejte si kvalitu broušení s těmito kameny.
Doplňky k broušení a údržbě brusných kamenů naleznete v sekci příslušenství pro broušení.
.
✅ kvalitní vodní brusný kámen Kanetsune Seki Japan
✅ zrnitost brusného kamene JIS: 1000/3000
✅ dlouhá životnost brusného kamene – extrémně nízké opotřebení
✅ velmi rychlý brusný a leštící efekt
✅ rozměr brusného kamene: 170x53x25mm
✅ brusný kámen je dodáván na protiskluzové podložce
✅ brusný kámen stačí před použitím polít vodou (teplota vody: 15-45 stupňů Celsia), nedoporučujeme dlouhodobé ponoření kamene do vody, hrozí jeho prasknutí
✅ brusný kámen vhodný k broušení ostří s vyjímkou keramických nožů. Je možné ostřit nářadí na opracování dřeva a zahradnické vybavení
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici.  Brusné kameny od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv brusný kámen, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Návod k použití

3 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook