KAPESNÍ & LOVECKÉ NOŽE

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

nůž Dellinger Damask Cocobolo Forest

MB-DD2015K125

Nový produkt

nůž Dellinger Damask Cocobolo Forest & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - uhlíková damašková ocel ( damascus steel ) & délka ostří 145 mm

Více informací

2 299 Kč s DPH

Více informací

nůž Dellinger Damask Cocobolo Forest

.

Exklusivní lovecký nůž s pevnou čepelí z damascénské oceli a střenkou z micarta Jute. Nůž je vyroben z 352 ručně překládaných vrstev ocelí 1095 a 15n20. Vysoký obsah uhlíku 1095 dává tomuto noži extrémně ostré a trvanlivé ostří. Uhlíkové oceli je mnohem snazší ostřit než nerezové nože. Postupem času Váš nůž přijme krásnou patinu a opravdu se stane jedinečným uměleckým dílem, které je zcela Vaše.

.

Celková délka:         255 mm
Tloušťka ostří:              4 mm

Délka ostří:               145 mm
Váha nože:                200 g
Materiál rukojeti:    Cocobolo Wood

.  

Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. Nikdy neumývejte kvalitní nůž v myčce na nádobí ! Tato ocel není nerezová ! Po použití opláchněte nůž, osušte jej hadříkem nebo utěrkou a uložte na bezpečném a suchém místě.
.
Dellinger záruka: Produkty Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž má své kožené pouzdro a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S dárkem od nás jednoznačně překvapíte a potěšíte !



30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook