koření & sůl & kampotský pepř

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

karibská směs koření RUB Caribbean Jerk 100 g

SF-275003

Nový produkt

Pikantní karibská kořenící sůl s příchutí chilli - fantastická chuť ve spojení s kuřecím, nebo vepřovým masem. Vhodné též pro přípravu marinád všeho druhu. Složení: Mořská sůl (40%), chilli (17%), hnědý cukr, cibule, tymián (7%), skořice (4%), kajenský pepř, nové koření (3%), černý pepř. Upozornění: Vyrobeno v továrně, která zpracovává celer, lepek, hořčici, sezamová semínka, sóju a oxid siřičitý.

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

129 Kč s DPH

Více informací

karibská směs koření RUB Caribbean Jerk 100 g

.

Pikantní kořenící směs z prosluněného Karibiku, která je ideální pro grilovaná jídla a tradiční marinády. Vyzkoušejte chuť Karibiku a nechte se unášet vírem letních chutí ! Jednoduše smíchejte směs karibského koření s olivovým olejem. Do této marinády naložte maso, ryby, nebo zeleninu a uložte na několik hodin nejlépe do chladničky. Společnost Cape Herb & Spice je jednou z největších jihoafrických společností zaměřených na koření a kořenící směsi. Již od roku 1994 neustále zdokonalují sortiment kořeněných chutí a vůní. Cape Herb & Spice se snaží poskytovat svým zákazníkům nejvyšší možnou kvalitu. Jejich koření a kořenící směsi neobsahují umělé barvy, příchutě, a konzervační látky. Jihoafrické Kapské město bylo po staletí důležitou zastávkou obchodu s kořením mezi Evropou a Asií. V sortimentu Cape Herb & Spice naleznete kořenící směsi a koření vhodná pro africkou, středomořskou, ale i Indickou kuchyni. Vychutnejte si s námi tuto jedinečnou rozmanitost chutí z celého světa.

.

✅ praktická dóza s dávkovacími otvory, které umožňují pohodlné dávkování koření

✅ úžasná směs karibského koření - ideální pro dochucení všech pokrmů, teplých steaků a grilované zeleniny

✅ bez jakýchkoliv konzervačních látek, umělých barviv a příchutí

✅ středně pálivá kombinace pečlivě vybraných bylin, koření a soli

✅ přidává exotickou chuť a vůni zelenině, těstovinám, masům a rybím pokrmům

✅ ideální pro BBQ

.

Důležté informace:

Dellinger s.r.o. není výrobcem tohoto zboží. Balení produktu a související dokumenty mohou obsahovat informace, které se liší od informací uvedených na našich webových stránkách. Doporučujeme Vám proto, aby jste si před použitím zboží prostudovali informace nejen na našich webových stránkách, ale i na obalu produktu. Vždy si pozorně přečtěte štítky, varování a pokyny, které se dodávají se zbožím. 

.

Složení produktu:

Mořská sůl (40%), chilli (17%), hnědý cukr, cibule, tymián (7%), skořice (4%), kajenský pepř, nové koření (3%), černý pepř. Může obsahovat stopy sóji, lepku, sezamu, hořčice, celeru

.

Vyrobeno v Jihoafrické republice

.

Klíčová slova: Cape Herb & Spice, Karibik, karibské koření, koření pro kuřecí maso, koření pro vepřové maso, kořenící sůl, grilovací koření, jamajské koření, kořenící směs, Jerk, koření na přípravu marinády

18 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook