kuchyňská prkénka z akáciového dřeva

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

dranžírovací / krájecí akáciová deska / prkénko 420x280x25 mm

CB-A0011

Nový produkt

akáciové prkénko & prkénko servírovací z akáciového dřeva & frézované pro pro udržení tekutin

Více informací

899 Kč s DPH

Více informací

akátové prkénko Dellinger 420x280x25 mm

.

Akátové prkénko Dellinger je vyrobeno z kvalitního dřeva akátu. Použití akátového dřeva je velmi šetrné k životnímu prostředí, jelikož nedochází ke kácení vzrostlých ušlechtilých stromů. Naše prkénko je nejen krásné, moderní, ale i praktické - použití je možné z obou stran. Na prkénku je možné krájet maso, ryby, pečivo, ovoce a zeleninu. Nelze mýt v myčce nádobí. Pravidelné ošetření rostlinným olejem prodlužuje životnost desky !

.

✅ MULTIFUNKČNÍ, oboustranné – akátové prkénko bylo navrženo tak, aby splnilo veškeré Vaše požadavky. Pro přípravu a krájení surovin použijte stranu s drážkou, která zachytí veškeré uniklé tekutiny a šťávy. Vynikající pro servírování zeleniny, uzenin, sýrů a pečeného masa.

✅ STABILNÍ – 25 mm silná deska z mozaiky individuálně lepených kostek akátového dřeva umožňuje stabilitu při řezání a vnitřní držadla Vám umožní snadné přenášení a podávání.

✅ DRÁŽKA - pro zachycení přebytečné tekutiny během přípravy jídla - nemusíte se obávat, že by šťáva vytekla z prkénka na pracovní desku. Ideální ke grilu a pro BBQ.

✅ AKÁTOVÉ DŘEVO - Naše akátové dřevo je šetrné k životnímu prostředí – je pěstováno a těženo z trvale udržitelných zdrojů. Věřte, že Váš kus bude mít své vlastní krásné jedinečné zrno a barvu.

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Dřevěná krájecí deska prodlouží jednoznačně životnost a ostrost kuchařských nožů. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook