Dárkové sady

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

sada 3 nožů Dellinger Mirror SS 3-layers v dřevěné dárkové krabici

HDA10

Nový produkt

sada Dellinger MIRROR SS 3-layers & 3 nože Dellinger Mirror & dřevěná dárková krabice

Více informací

3 999 Kč s DPH

Více informací

sada 3 nožů Dellinger Mirror SS 3-layers v dřevěné dárkové krabici

jádro nože z oceli 12cr12MOV ( alternativa k japonské oceli vg10 )

.

Luxusní sada 3 nožů Dellinger MIRROR z 3-vrstvé nerezové oceli 12cr12MOV, která je velmi dobrou alternativou k japonské oceli VG-10. Velmi ostré a tvrdé řezné jádro z oceli 12cr12MOV, které je velmi dobře chráněno proti korozi a mechanickému poškození, tím že je vloženo mezi 2 vrstvy leštěné nerezové oceli SUS-430 stainless steel. Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Překrásná sada nožů je ideálním dárkem pro kohokoliv, kdo se často pohybuje v kuchyni a krájení je pro něj něco víc než jen nutné zlo.

.

Rukojeť západního tvaru je vyrobena z extra odolného a stabilního materiálu G-10. Elegantní tmavá rukojeť je zpevněna 3 nýty, které zajistí dokonalou pevnost a spojení s čepelí. Rukojeť je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Ergonomický design a tvar rukojeti nožů DELLINGER Mirror vám přinese pohodlí, vyvážení a snadné uchopení. Ovládání nože je tak velmi efektivní při každém druhu přípravných kuchyňských prací, jako je řezání, krájení a vykošťování. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

.

Gyuto (Chef) 8"  nůž šéfkuchře            délka: 325 mm
Utilty 5"                universální nůž          délka: 235 mm
Petty 3,5"             loupací nůž                délka: 205 mm  
         

.

Ostření nože: pro ostří nože z 3-vrstvé nerezové oceli 12cr12MOV doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


Doporučení a údržba:

✅ nože z 3-vrstvé nerezové oceli 12cr12MOV, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.

✅ Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí (speciálně pobyt v myčce na nádobí)
✅ Nepoužívejte japonské nože ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte nože jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nože a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nože nebudete delší dobu potřebovat je vhodné je potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nože ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním balení a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci..

12 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook