mandolíny na zeleninu

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

otočný ozdobný PROFI kráječ na zeleninu - CHIBA Japan, TSUMATARO

CHIBA-02

Nový produkt

profesionální otočný ozdobný kráječ na zeleninu & šířka 120 mm & snadné krájení a zdobení zeleniny & dlouhé zdobené plátky stejné výšky

Více informací

15 999 Kč s DPH

Více informací

Profesionální otočný ozdobný kráječ na zeleninu - CHIBA Japan TSUMATARO

.

Určitě jste již přemýšleli, jak se připravuje zelenina a ovoce, které zdobí pokrmy v japonských a asijských restauracích. Tajemství spočívá v tomto profesionálním ručním kráječi. Zeleninu a ovoce nakrájíte na TSUMATARO na dlouhé ozdobné pláty během několika minut. Unikátní otočný kráječ té nejvyšší ostrosti Vám nabídne pohodlí a bezpečnost o kterém se Vám vždy jen zdálo. Chcete zabalit maso či jiné potraviny do kabátku z ředkve, mrkve, nebo jiné zeleniny či ovoce ? TSUMATARO je to co hledáte - takto ozdobenou zeleninu a ovoce jste ještě neměli !!

.

Rozměry:

.

vyrobeno z vysoce odolné japonské nerezové oceli a plastu
šířka pracovní plochy až 120 mm
maximální průměr až 100 mm

✅ efektivní japonské metoda řezání „katsura-muki“, "nageami" a "odoriami"

váha 1900 g

rozměry celkem 300 x 250 x 170 mm

.

1/ video s použitím

2/ video s použitím

.

Vyrobeno v Japonsku

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní vybavení. Produkty od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý produkt se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

12 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook