MIYABI 800 DP HIBANA

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

Miyabi 800DP Hibana Chef Knife - Gyuto 20 cm

KW-MH01

Nový produkt

Nůž je bez originální krabičky !! Chef knife (Gyuto) je universálním pomocníkem ve vaší kuchyni . Díky rovnější čepeli dobře dosedá a umožňuje tak čisté řezy.   Nůž pojatý v tradičním praktickém designu je ideální pro každodenní použití ve vaší kuchyni. Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukojeť skvěle padne do ruky.

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

6 198 Kč

Více informací

Chef Knife 200mm MIYABI 800DP HIBANA

.

Řada MIYABI Hibana má  na čepeli 49 vrstev  damaškové oceli, která tvoří jedinečný a neopakovatelný vzor nazývaný „Jiskra“ [Hibana]. Jádro je z oceli FC61 Fryodur s tvrdostí 61 stupňů Rockwella (HRC). Trojitě nýtovaná rukojeť má ergonomický tvar, který je maximálně pohodlný pro úchop a vedení nože při řezu. Elegantní černé a mosazné distanční prvky na rukojeti zvyšují krásu nože, pevný úchop a dobrou manévrovatelnost na špičce.

.

✅  Extrémně tvrdé jádro z oceli FC61
✅  Tvrdost 61 Rockwella
✅  48 vrstev oceli 
✅  Damascénský design "HIBANA"
✅  Autentický, úzký japonský tvar
✅  Klínový výbrus do tvaru "V"
✅  Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení
✅  Ostří Katana Edge
✅  Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost
✅  Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukojeť 
✅  Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem
✅  Ozdobný PIN v rukojeti
✅  Není vhodné do myčky

.

Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu.
.
Doporučení a údržba:

.
✅  Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny
✅  Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí
✅  Zabraňte ohýbání nože
✅  Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit
✅  Chraňte ostří před nárazem
✅  Pokud nůž dlouho nepoužíváte, je vhodné ho zabalit do suché textilie nebo novinového papíru. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook