Prohlédnuté produkty
Nůž je bez originální krabičky !! Malý...
KW-MH08
Nový produkt
Tento produkt již není na skladě
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Miyabi Hibana 800DP Prep Knife 9 cm
Nůž je bez originální krabičky !! Malý pomocný nůž na okrajování ovoce a zeleniny. Díky tenké čepeli jsou tyto nože velmi ostré. Nůž pojatý v tradičním praktickém designu je ideální pro každodenní použití ve vaší kuchyni. Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukojeť skvěle padne do ruky.Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
.
Řada MIYABI Hibana má na čepeli 49 vrstev damaškové oceli, která tvoří jedinečný a neopakovatelný vzor nazývaný „Jiskra“ [Hibana]. Jádro je z oceli FC61 Fryodur s tvrdostí 61 stupňů Rockwella (HRC). Trojitě nýtovaná rukojeť má ergonomický tvar, který je maximálně pohodlný pro úchop a vedení nože při řezu. Elegantní černé a mosazné distanční prvky na rukojeti zvyšují krásu nože, pevný úchop a dobrou manévrovatelnost na špičce.
.
✅ Extrémně tvrdé jádro z oceli FC61
✅ Tvrdost 61 Rockwella
✅ 48 vrstev oceli
✅ Damascénský design "HIBANA"
✅ Autentický, úzký japonský tvar
✅ Klínový výbrus do tvaru "V"
✅ Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení
✅ Ostří Katana Edge
✅ Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost
✅ Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukojeť
✅ Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem
✅ Ozdobný PIN v rukojeti
✅ Není vhodné do myčky
.
Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu.
.
Doporučení a údržba:
.
✅ Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny
✅ Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí
✅ Zabraňte ohýbání nože
✅ Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit
✅ Chraňte ostří před nárazem
✅ Pokud nůž dlouho nepoužíváte, je vhodné ho zabalit do suché textilie nebo novinového papíru. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí
Nůž je bez originální krabičky !! Chef knife (Gyuto) je universálním...
Nůž je bez originální krabičky !! Nůž Sujihiki je nejlepším pomocníkem pro...
Nůž je bez originální krabičky !! Kiritsuke nůž s dlouhou čepelí a ostrou...
Nůž je bez originální krabičky !! Nůž Rocking Santoku (Bunka – v překladu...