Miyabi Isshin

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

nůž Paring 90 mm Kanetsugu Miyabi Issin

2000

Nový produkt

Kanetsugu Paring Miyabi Issin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 90 mm

Více informací

799 Kč s DPH

Více informací

Japonský kuchyňský nůž Paring 90 mm série Miyabi Issin

.

Může být malý, ale má smrtící kousnutí !
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Paring 90 mm z japonské oceli AUS-8 s odolnou a krátkou čepelí je perfektní nůž pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. S tímto nožem dokonale prošpikujete maso ale i docílíte přesného vedení řezu. Díky jeho všestrannosti je tento nůž důležitý a nepostradatelný pro každého kuchaře.

.

Délka rukojeti:        105 mm
Délka čepele:            90 mm
Celková délka:        195 mm
Hmotnost:                 40 g


Nůž Paring 90 mm Kanetsugu Miyabi Issin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410.

Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.


Doporučení a údržba:

✅ nůž Paring 90 mm Kantsugu Miyabi Issin z japonské oceli AUS-8, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž z oceli AUS-8 nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook