Prohlédnuté produkty
Kanetsugu Santoku Miyabi Isshin & japonský...
SXL-2003
Nový produkt
Tento produkt již není na skladě
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
nůž Santoku 170 mm Kanetsugu Miyabi Isshin
Kanetsugu Santoku Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 170 mmPříjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Japonský kuchyňský nůž Santoku 170 mm série Miyabi Isshin
Nůž Santoku je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť s trojím nýtováním Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
.
Délka rukojeti: 120 mm
Délka čepele: 170 mm
Celková délka: 295 mm
Hmotnost: 95 g
Nůž Santoku 170 mm Kanetsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410.
Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.
Doporučení a údržba:
✅ nůž Santoku 170 mm Kantsugu Miyabi Isshin z japonské oceli AUS-8, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž z oceli AUS-8 nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Kanetsugu Santoku Gold Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Paring Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Slice / Sahimi Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž &...
Kanetsugu NAKIRI Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž na...
Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...
Miyabi Isshin japonská 3 dílná sada & Santoku & Utility & magnetický držák