výprodej -40%

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

nůž Petty (univerzální) 125mm - Suncraft MOKA vg-10 Damascus, japonský kuchyňský nůž

59301

Nový produkt

nůž Petty (univerzální) 125mm - Suncraft MOKA vg-10 Damascus, japonský kuchyňský nůž

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

3 249 Kč s DPH

Více informací

nůž Petty (univerzální) 125mm - Suncraft MOKA vg-10 Damascus, japonský kuchyňský nůž

 

Tento univerzální nůž Petty (Utility ) 125 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu.

.

Tento nůž má 125 mm dlouhou čepel z nerezové damaškové oceli vg-10, která plynule přechází v rukojeť z nerezové oceli 18-8 a tím splňuje ty nejvyšší hygienické nároky v gastronomických zařízeních.

.

Nože řady MOKA pocházejí z města Seki (Japonsko), které je světově proslulou výrobní oblastí nožů a příborů. Nože jsou řemeslně pečlivě vyrobené a opracované. Nože ze série MOKA mají nejostřejší čepele na světě. Stylový a sofistikovaný design je dílem pana Motomi Kawakamiho, který je světově proslulým průmyslovým designérem. Nože ze série MOKA získaly v roce 2008 zvláštní cenu od ředitele agentur pro malé a střední podniky.

.

Při správné manipulaci a zacházení Vám tento nůž vydrží celý život !

.

Celková délka:          240 mm
Délka ostří:                125 mm
Materiál ostří:            nerezová damašková ocel vg-10
Materiál rukojeti:       nerezová ocel 18-8

.

Kvalitní nůž, nikdy neumývejte v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo.

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! Nože Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v  luxusním pouzdru a  může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.


.

Vyrobeno v Japonsku



<!-- [if gte mso 9]> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed

17 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook