nože vhodné pro BBQ a grilování

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

srbský nůž Dellinger D2 Rasp BBQ

PMX75

Nový produkt

nůž Dellinger "D2" Rasp BBQ & srbský nůž & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - ocel D2 & délka ostří 145 mm

Více informací

2 799 Kč s DPH

Více informací

srbský nůž Dellinger D2 Rasp BBQ

.

Kdo potřebuje mnoho nástrojů k přípravě jídla ? Vy nyní určitě již ne ! S tímto fantastickým nožem Skogskock zvládnete téměř vše. Sekání, krájení, vykošťování, čištění masa a zeleniny - nic pro tento nůž není problém. Teď můžeme žít společně s naší matkou přírodou. Tento nůž je ručně kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Nůž Dellinger Rasp BBQ má silné (5 mm) a houževnaté ostří, které Vám bude sloužit po mnoho let !

.

Celková délka:         260 mm
Tloušťka ostří:              5 mm

Délka ostří:               145 mm
Váha nože:                540 g
Materiál rukojeti:     Palisandr

.

Upozornění: Každý nůž Dellinger Rasp BBQ  je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z oceli D2 je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

.

Dellinger záruka: Produkty Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž má své kožené pouzdro a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům.

S dárkem od nás jednoznačně překvapíte a potěšíte !

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook