ocílky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

ocílka nerezová 250 mm RISAM RR003

RI-RR003

Nový produkt

Ocílka nerezová 250 mm & RISAM RR003 & ergonomická rukojeť

Více informací

349 Kč s DPH

Více informací

ocílka nerezová 250 mm RISAM RR003

.

Nerezová ocílka o délce 25 cm vhodná na broušení kuchyňských nožů z běžné oceli. Díky kulatému tvaru ocílky je zajištěna požadovaná efektivita při obtahování. Tvarovaná rukojeť je na dotek příjemná do ruky i při delším broušení.


✅ ocílka s nerezovým povrchem
✅ vhodná na broušení kuchyňských nožů z běžných ocelí
✅ plastová rukojeť se závěsným poutkem, snadno skladovatelná
✅ zrnitost nerezové ocílky #600
✅ délka brusné části ocílky 25 cm
✅ celková délka včetně rukojeti 37 cm


✅Návod k použití: 1/ postavte ocílku kolmo dolů, opřete ji o špičku. 2/ Volným tahem (bez použití tlačné síly) pod úhlem cca 20 stupňů několikrát opakujte přejížděním břitu nože po povrchu ocílky. Ostřete nůž od paty nože až ke špičce a opakujte 2-3 krát, poté otočte na druhou stranu nože, dokud nebude ostří dostatečně ostré.

Údržba a čištění: 1/ Neumývejte v myčce na nádobí ! 2/ Pokud je povrch ocílky znečištěn kovovými částicemi, odstraňte jej pomocí houby pod tekoucí vodou. 3/ Lze použít jedlou sodu na houbičce (nedoporučujeme saponát). 4/ Po mytí ocílku důkladně osušte. 5/ Ocílku a nabroušené nože skladujte mimo dosah dětí – předejdete tím zbytečným nehodám.
Upozornění: 1/ Ocílka není vhodná pro keramické nože 2/ Při broušení nevyvíjejte velký tlak, mohlo by dojít k poškození nože, nebo ocílky. 3/ Ocílku nedávejte do myčky na nádobí, nebo do vody. 4/ Ocílku a nabroušené nože skladujte mimo dosah dětí – předejdete tím zbytečným nehodám.
.
Dellinger záruka: Produkty Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý produkt se může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S dárkem od nás jednoznačně překvapíte a potěšíte !

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook