omáčky a marmelády

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

Old Texas BBQ omáčka Original BBQ Sauce 455ml

SF-510016

Nový produkt

Tato klasická pikantní BBQ omáčka má silnou kouřovou chuť a perfektně se hodí ke grilovaným pokrmům z masa. Je vynikající také jako marináda nebo jako vhodná a chutná ingredience v ostatních omáčkách. Složení: rajčatové pyré (63%), třtinový cukr, hořčice (mletá hořčičná semínka, ocet, cukr) ocet, kouřová aroma, melasa, česnek, granule, sůl, chilli prášek, sušená cibule, cibule, granule, zahušťovadlo: xantanová guma, kyselina citronová, kajenský pepř, mletý kmín, mletý oregan, hřebíček.

Více informací

219 Kč s DPH

Více informací

Old Texas BBQ omáčka Original BBQ Sauce 455ml

.

Ačkoli ne přímo z Texasu, ale z neméně slunné Kalifornie, přicházejí legendární omáčky BBQ Old Texas. Legendární nejen kvůli své jedinečné kořeněné chuti, ale také kvůli původu základního receptu.
Vznik těchto vynikajících pochoutek lze vysledovat do let kolem roku 1850 - do doby, kdy se pravidelně za doprovodu kovbojů vydávala gigantická stáda dobytka na svou prašnou cestu z El Pasa do San Antonia. Až tam můžete vysledovat autentické recepty starého Texasu. Výrobky Old Texas jsou jedinečně kořeněné pochoutky - samozřejmě bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek nebo barviv. Old Texas – to je tradiční a nekompromisní kvalita,
bez níž se neobejde žádné grilování. Zakouřená pikantní BBQ omáčka je vítěz NASFT Sofi Award 2012 a byla vyhodnocena jako nejlepší BBQ omáčka v USA.
Texas, to je místo narození této BBQ klasiky která je svým vznikem a místem původu přímo předurčena pro vynikající a nezapomenutelnou BBQ omáčku. Stará texasská grilovací omáčka přichází z USA a ve vaší domácí zásobě nesmí chybět. Nabízí vám kouřovou chuť s ovocným tónem. Díky tomu je ideální pro veškeré klasické grilování, ať už jsou to žebra, vepřové maso nebo steaky. Tato omáčka také dokonale doplňuje i ostatní grilované a marinované pokrmy.
Určitě stojí za to ji vyzkoušet.

.

✅ klasická a všestranná omáčka

✅ úžasná směs čerstvého koření

bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek nebo barviv

✅ kouřová ovocná chuť

✅ návrat ke starým kovbojským receptům

✅ ideální pro BBQ

.

Důležté informace:.

Dellinger s.r.o. není výrobcem tohoto zboží. Balení produktu a související dokumenty mohou obsahovat informace, které se liší od informací uvedených na našich webových stránkách. Doporučujeme Vám proto, aby jste si před použitím zboží prostudovali informace nejen na našich webových stránkách, ale i na obalu produktu. Vždy si pozorně přečtěte štítky, varování a pokyny, které se dodávají se zbožím. 

.

Složení produktu:

rajčatové pyré (63%), třtinový cukr, hořčice (mletá hořčičná semínka, ocet, cukr) ocet, kouřová aroma, melasa, česnek, granule, sůl, chilli prášek, sušená cibule, cibule, granule, zahušťovadlo: xantanová guma, kyselina citronová, kajenský pepř, mletý kmín, mletý oregan, hřebíček.

.

Vyrobeno v USA

.

Klíčová slova: Americká, americká grilovací,Barbecue omáčka, BBQ, BBQ omáčka, omáčka, Classic, chutná, Old Texas, Original, Smoky, Omáčka, Smokey, grilovaná žebra, USA, pikantní, grilovací, klasika, klasická, Texas,sauce

14 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook