omáčky a marmelády

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

Original Australian BBQ omáčka - Hot & Spicy BBQ Sauce 355ml

SF-510023

Nový produkt

Hot & Spicy BBQ omáčka díky štiplavé a kouřové chuti může být použita k úpravě mnoha jídel. Lehce pikantní BBQ omáčka s kouřovou příchutí. Tato chuť vynikne zejména při grilování drůbeže. Pálivá paprika a sušené papričky přinášejí lehkou kořenitou ostrost a kouřovou příchuť , typickou pro tuto BBQ omáčku. Složení: rajčatové pyré (57%), třtinový cukr, ječmenný sladový prášek, med, ocet, koncentrát jablečné šťávy, sůl, kouřová aroma, melasa, tamarind, koření (obsahuje hořčičné semínko), barvivo: karamel, sušený česnek, sušená cibule, černý pepř, sušené chilli, kyselina: kyselina citronová, zahušťovadlo: xanthanová guma.

Více informací

232 Kč s DPH

Více informací

Original Australian BBQ omáčka - Hot & Spicy BBQ Sauce 355ml

.

Australská omáčka BBQ Hot & Spicy je skvělý společník pro grilování a pečení. Můžete ji použít třeba při grilování kuřecích křídel, stehen a dalších drůbežích pokrmů. Možné je též omáčku přidat přímo na steaky a hamburgery, kde se Vám odmění svojí pikantní kouřovou chutí. BBQ Hot & Spicy omáčka chutná skvěle nejen jako omáčka na grilování a pečení, ale i jako marináda. Dokonce se dá přidat i ke zmrzlině a zmrzlinovým pohárům.

.

✅ klasická a všestranná omáčka

✅ originální australský recept

bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek nebo barviv

✅ pouze z přírodních zdrojů

✅ vynikající při přípravě marinád

✅ ideální pro BBQ

.

Důležté informace:.

Dellinger s.r.o. není výrobcem tohoto zboží. Balení produktu a související dokumenty mohou obsahovat informace, které se liší od informací uvedených na našich webových stránkách. Doporučujeme Vám proto, aby jste si před použitím zboží prostudovali informace nejen na našich webových stránkách, ale i na obalu produktu. Vždy si pozorně přečtěte štítky, varování a pokyny, které se dodávají se zbožím. 

.

Složení produktu:

rajčatové pyré (57%), třtinový cukr, ječmenný sladový prášek, med, ocet, koncentrát jablečné šťávy, sůl, kouřová aroma, melasa, tamarind, koření (obsahuje hořčičné semínko), barvivo: karamel, sušený česnek, sušená cibule, černý pepř, sušené chilli, kyselina: kyselina citronová, zahušťovadlo: xanthanová guma.

.

Vyrobeno v USA

.

Klíčová slova: Austrálie, Grilovací omáčka, BBQ, BBQ omáčka, koření, pálivá, klasická, originální, kouř, kouřová omáčka BBQ, omáčka, steak, originální australská, pikantní BBQ omáčka

14 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook