omáčky a marmelády

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

BBQ omáčka SONOMA Ranchers SPICY 455ml

SF-510042

Nový produkt

BBQ omáčka, kterou doporučujeme jako speciální klasiku s pečenými či grilovanými žebry, ale i jako doplněk k ostatním   pokrmů z grilu. Klasická BBQ omáčka s jemně pikantní kořenitou chutí harmonizující s tóny rajčat a hořčice zvýrazněnou kouřovými tóny, která by neměla chybět na žádném stole! Složení: Rajčatové pyré (63%), třtinový cukr, HOŘČICE (brandy ocet, voda, hořčičná semínka, sůl, kurkuma, paprika, koření), brandy ocet, kouřová aroma, melasa, česnekový granulát, sůl, chilli, sušená cibule, práškový uzený jalapeňos, stabilizátor: xanthan, okysličovadlo Kyselina citronová, kajenský pepř, mletý kmín, mleté ​​oregano, mleté ​​hřebíčky

Více informací

199 Kč s DPH

Více informací

BBQ omáčka SONOMA Ranchers SPICY 455ml

.

BBQ omáčka, která je přímo určena k pečeným či grilovaným žebrúm, ale i jako doplněk k ostatním BBQ pokrmům. Klasická BBQ omáčka s jemně pikantní kořenitou chutí harmonizující s tóny rajčat a hořčice zvýrazněnou kouřovými tóny, která by neměla chybět na žádném stole!
 
Sonoma Ranchers - Texas styl z Kalifornie
Kořenící omáčky od Sonoma Ranchers kombinují osobité kouřové tóny texaského stylu s exkluzivním kořením. Nejlepší ingredience bez přídavku umělých aromatizujících látek podtrhují skromné tvrzení Sonoma Ranchers „být nejlepší“.
.
✅ Pikantní BBQ omáčka s kořenitou chutí
✅ bez zvýrazňovačů chuti
✅ kořenitá chuť s kouřovými tóny
✅ ideální jako doplněk k vepřovým žebírkům, nebo jako doplněk k jídlům z grilu
.
Důležté informace:.
Dellinger s.r.o. není výrobcem tohoto zboží. Balení produktu a související dokumenty mohou obsahovat informace, které se liší od informací uvedených na našich webových stránkách. Doporučujeme Vám proto, aby jste si před použitím zboží prostudovali informace nejen na našich webových stránkách, ale i na obalu produktu. Vždy si pozorně přečtěte štítky, varování a pokyny, které se dodávají se zbožím.
.
Vyrobeno v USA
 
Klíčová slova: Pikantní grilovaná omáčka, BBQ, BBQ omáčka, Chilli, Chilli Flavour, Spice, Hot, Ranchera, Kouřová, Omáčka, Pikantní, Schrafe BBQ omáčka, Sonoma Ranchera, Pikantní, Pikantní BBQ omáčka, USA, USA Omáčka

14 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook