pelety pro uzení

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

pelety na uzení 100% tymián - 500 g

18401

Nový produkt

100% bylinek z BIO farmy & bez přidaných látek & uzavíratelný obal & silná aromatická chuť

Více informací

199 Kč s DPH

Více informací

pelety na uzení 100% tymián - 500 g

.

Pelety poskytují pikantní příchuť kouře při grilování jakéhokoliv druhu. Jsou vhodné pro plynové grily, klasické grily na dřevěné uhlí a kamado pece. Tyto pelety je možné vhodit i do běžné udírny. Pelety jsou vyrobené ze 100% přírodního bylinek, nebo dřev. Neobsahují žádné umělé příchutě, přidané vůně, nebo jiné nežádoucí spojovací součásti.  Dodávají pokrmům silnou aromatickou chuť. Jsou dodávány v uzavíratelném obalu a připraveny k okamžitému použití. Při použití v plynových grilech je nutné použít udící box.

.

POUŽITÍ:

V případě použití v běžném grilu na dřevěné uhlí, kamado grilu, nebo udírně jednoduše nasypete hrstičku pelet do žhavých uhlíků. Přiklopíte víko a necháte cca 15-30 minut zavřené. Tento proces můžete několikrát opakovat, ale běžně postačí jedna dávka.

V případě použití v plynovém grilu je nutné použít udící box vhodný pro daný typ grilu

.

Vypěstováno a zpracováno v Německu

.

Dellinger záruka: Překvape návštěvu, nebo hosty na Vaší grilovací párty jedinečnou zauzenou chutí pokrmů ! Pelety od Dellinger jsou 100% přírodní a nezaměnitelné chuti. Garantujeme vynikající produkt, který se stane součástí Vašeho BBQ a času stráveného ve společnosti svých blízkých.

1 další produkt ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook