příbory

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

steaková sekerka Dellinger Damask BBQ

PMX65

Nový produkt

steaková & příborová sekerka Dellinger Damask BBQ & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - uhlíková damašková ocel ( damascus steel ) & délka ostří 85 mm

Více informací

1 499 Kč s DPH

Více informací

steaková sekerka Dellinger Damask BBQ

.

Váš velmi ostrý pomocník z damaškové oceli s koženým pouzdrem. Tato nevšední a jedinečná BBQ sekerka Vám bude dělat společníka při BBQ - grilování, přípravě pečeného masa, žeber a hamburgerů. Sekerka na grilování Dellinger Damask BBQ Vám usnadní jak přípravu, tak i následnou konzumaci. Patříte-li k lidem u kterých je gril a grilování oblíbená činnost - tato sekerka Dellinger Damask BBQ je prostě to co musíte mít !

.

Exklusivní steaková sekerka Dellinger Damask BBQ z damascénské oceli a rukojetí z exotického dřeva Palisandr. Sekerka je vyrobena z 352 ručně překládaných vrstev ocelí 1095 a 15n20. Vysoký obsah uhlíku 1095 dává této sekerce extrémně ostré a trvanlivé ostří. Uhlíkové oceli je mnohem snazší ostřit než nerezové. Postupem času Vaše sekerka přijme krásnou patinu a opravdu se stane jedinečným uměleckým dílem, které je zcela Vaše.

.

Celková délka:         255 mm
Délka ostří:                 85 mm
Váha:                           130 g
Materiál rukojeti:     Palisandr    

.

Dobrá sekera je pro outdoorové nadšence v mnoha situacích nezbytná. Bez ohledu na to, zda jde o založení kempu, stavbu přístřeší nebo sběr palivového dříví. Bez dobrého nástroje, můžete čelit neřešitelnému úkolu. Sekery byly používány po tisíce let k těžké práci a  časem se vyvinuly do opravdových univerzálních nástrojů.

.

Upozornění: Každá sekera je vyrobena z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váše sekera nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Sekera, kterou obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaná, ale může se mírně lišit. Nikdy neumývejte kvalitní výrobky z damaškové oceli v myčce na nádobí ! Tato ocel není nerezová ! Po použití opláchněte sekeru, osušte ji hadříkem, nebo utěrkou. Potřete povrch olejem (například olivovým) a uložte na bezpečném, suchém místě.

.
Dellinger záruka: Produkty Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každá sekera má své kožené pouzdro a  může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S dárkem od nás jednoznačně překvapíte a potěšíte !

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook