PRO-J Hammer-eye forged blade

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

nůž Gyuto/Chef 230 mm Kanetsugu PRO-J Hammer

SXL-6006

Nový produkt

Kanetsugu Chef PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 230 mm

Více informací

2 809 Kč

Více informací

Japonský nůž šéfkuchaře 230 mm série PRO-J Hammer . Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 230 mm z japonské oceli ZA-18 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným. . Délka rukojeti:         125 mm Délka čepele:           230 mm Celková délka:         360 mm Hmotnost:                235 g Nůž Chef 230 mm Kantsugu PRO-J má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli ZA-18, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel ZA-18 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli ZA-18 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli AUS-2. Tepelné zpracování: Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost. Ostrost: Hamaguriha (konvexní hrana) Vynikající ocel ZA-18 je broušena do tvaru " hamaguriba ", stejně tak jako japonské meče. Tímto je zaručena dokonalá ostrost a trvanlivost ostří. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým Hammered (Tsuchime) vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.   Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu Black-Pakkawood s ozdobným červeným kroužkem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti. Materiál Pakkawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Doporučení a údržba: ✅ nůž Chef 230 mm Kantsugu PRO-J z japonské oceli ZA-18, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.     ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že nůž z oceli ZA-18 nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook