PURELINE

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...
Nůž okrajovací růžový 90 mm, Pirge PURELINE Zobrazit větší

Nůž okrajovací růžový 90 mm, Pirge PURELINE

PIR-46001

Nový produkt

Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé  oceli DIN 1.4116 &  rukojeť z polypropylenu (PPC) &   délka ostří 90 mm 

Více informací

139 Kč s DPH

Více informací

Nůž okrajovací 90 mm, Pirge PURELINE


Nože ze série Pirge PURELINE z německé nerezové oceli 1.4116 jsou určeny jak pro profesionální provozy, tak i k běžnému domácímu použití. Tvrdost ostří dosahuje 54 HRC. Tvary nožů byly navrženy profesionály s mnohaletými zkušenostmi. Záruka na nože Pirge PURELINE je 5 let a vztahuje se na jiná, než mechanická poškození a výrobní vady.


Rukojeť profesionálního příslušenství Pirge PURELINE je ergonomická, lehká, hygienická a pohodlná k dlouhodobému používání. Rukojeť je ze vstřikovaného polypropylenu (PPC), který je odolný pro teploty do 120 stupňů Celsia a umožňuje trvalé a stabilní spojení čepele s rukojetí.

Nože z materiálu PPC lze umývat v myčce nádobí - pokud však chcete, aby Vám příslušenství vydrželo dlouho ostré je však doporučeno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Pokud přeci jen budete používat myčku nádobí, může dojít k poškození, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, talíře, hrnce, nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se nemohou dotýkat jiných předmětů. Případné použití myčky s ekonomickým programem a teplotou maximálně do 55 °C.


Délka čepele: 90 mm

Šířka čepele:  15 mm

Délka rukojeti: 110 mm

Váha: 25 g


Doporučení a údržba:

✅ Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí (speciálně pobyt v myčce na nádobí)

✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.

✅ Chraňte nůž před pádem, nebo nárazem.

✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !


Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu nože z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví nůž, ale částečky na něj přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ji umýt a natřít olejem.


Dellinger záruka: Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha profesionálními kuchaři. Každý nůž se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Nožem od Dellinger potěšíte jak domácí tak i profesionální kuchaře. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook