ROSE WOOD series

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

Gyuto / Chef Kiritsuke 8,5" (215mm) Dellinger Rose-Wood Damascus

XZ-B27RW8

Nový produkt

Gyuto / Chef Kiritsuke 8,5" Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť ze dřeva Rose-Wood s ozdobným nýtem & délka ostří 215 mm

Více informací

Tento produkt již není na skladě

2 644 Kč

Více informací

Japonský nůž na maso GYUTO / Chef 8“ ( 200 mm ) série Dellinger Samurai

.

Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8“ ze série Dellinger Rose-Wood Damascus ( délka čepele 215 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.

.

Rukojeť západního stylu je vyrobena ze dřeva Rose-Wood (palisandr) a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti.

.

Délka rukojeti:         90 mm
Délka čepele:          70 mm
Celková délka:       170 mm
Hmotnost:                90 g

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem

.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli vg10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli, nebo dřeva je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

.

Doporučení a údržba:


✅ japonský nůž GYUTO / Chef 8,5“ Dellinger Rose-Wood Damascus z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook