Sakon Murakumo "Tsuchime"

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

nůž Kiritsuke 240 mm - Hokiyama-Sakon Murakumo Tsuchime

152940/240

Nový produkt

nůž Kiritsuke 240 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z  oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli

Více informací

3 499 Kč s DPH

Více informací

nůž Kiritsuke 240 mm - Hokiyama-Sakon Murakumo Tsuchime

.


Název MURAKUMO je převzat od legendárních mečů AMENO MURAKUMO z japonských mýtů. Důlkovaný povrch čepeli připomíná "shromažďující se mraky" což je původní význam japonského slova MURAKUMO. Spodní plocha čepeli pod hřebenovou linií je dokončena tradiční metodou "Kumorashi" broušení kamenným práškem.
.
Překrásný všeobecně použitelný nůž Kiritsuke z legované molybden-vanadiové oceli AUS8 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Robustní kuchařský (kuchyňský) nůž s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití jako je krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

.
Délka rukojeti:        125 mm
Délka ostří:             242 mm
Celková délka:       375 mm
Hmotnost:               230 g
.
Sakon Murakumo Kiritsuke 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské molybden-vanadiové oceli AUS8. Má velmi dobrou ostrost hran a vynikající retenci. Je schopna dosáhnout vysoké tvrdosti okolo 60 HRC, aniž by byla křehká.  Vnější povrch je z SUS-405 clad steel.
.
Rukojeť je vyrobena z materiálu Pakka-wood se 3 nýty. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Trojité nýtování nože k rukojeti zajišťuje dokonalou pevnost a spojení. Pakka-wood je vodotěsný, nepromokavý a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál Pakka-wood nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.
.
Vyrobeno v Japonsku !
.
Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. Nikdy neumývejte kvalitní nůž v myčce na nádobí ! Tato ocel není zcela nerezová ! Po použití opláchněte nůž, osušte jej hadříkem nebo utěrkou a uložte na bezpečném a suchém místě.

.
Dellinger záruka: Produkty Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž se může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S dárkem od nás jednoznačně překvapíte a potěšíte !

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook