Sekiryu Stainles Steel 420 J2

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

sada nožů II - box 4 ks Sekyriu Japan

SXLPO-9901001

Nový produkt

sada nožů - box 4 ks Sekyriu Japan & Santoku 174 & Nakiri 170 & Ajikiri 118 & Paring 130 & japonské kuchařské nože & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu

Více informací

2 065 Kč

Více informací

1/ Japonský univerzální nůž SANTOKU / Chef  ( 174 mm ) od japonské firmy Sekiryu

.

Ostrý japonský nůž SANTOKU / Chef 174 mm Sekiryu Japan z kvalitní nerezové oceli 420 J2 - HRC 53(+/-), byl vyroben ve městě Seki, které je známé výrobou nožů po celém světě. Nůž SANTOKU je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť ve tvaru písmene D Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

.

Délka rukojeti:        120 mm
Délka čepele:          174 mm
Celková délka:        294 mm
Hmotnost:                102 g

.

2/ Japonský nůž na zeleninu NAKIRI ( 170 mm ) od japonské firmy Sekiryu

.

Ostrý japonský typ nože NAKIRI z kvalitní nerezové oceli 420 J2 - HRC 53(+/-), byl vyroben ve městě Seki, které je známé výrobou nožů po celém světě. Profesionální nůž na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 170 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.

.

Délka rukojeti:        125 mm
Délka čepele:          170 mm
Celková délka:        295 mm
Hmotnost:                126 g

.

3/ Japonský nůž Ajikiri (malá DEBA) 118 mm od japonské firmy Sekiryu

.

Japonský typ nože Ajikiri - malá Deba - z kvalitní nerezové oceli 420 J2 - HRC 53(+/-), byl vyroben ve městě Seki, které je známé výrobou nožů po celém světě. Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Tento nůž se používá na ryby ale i ostatní maso. Jeho konstrukce čepele umožňuje snadné vykosťování, tenké plátkování masa a sekání menších kostí. - jedná se o perfektní nůž nejen pro přípravu sushi. 

.

Délka rukojeti:        115 mm
Délka čepele:          100 mm
Celková délka:        215 mm
Hmotnost:                 53 g

.

4/ Japonský nůž PARING ( 130 mm ) od japonské firmy Sekiryu

.

Může být malý, ale má smrtící kousnutí !

Japonský typ nože PARING - z kvalitní nerezové oceli 420 J2 - HRC 53(+/-), byl vyroben ve městě Seki, které je známé výrobou nožů po celém světě. Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny - s odolnou a krátkou čepelí je to perfektní nůž pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. S tímto nožem dokonale prošpikujete maso ale i docílíte přesného vedení řezu. Díky jeho všestrannosti je tento nůž důležitý a nepostradatelný pro každého kuchaře.

.

Délka rukojeti:        110 mm
Délka čepele:          130 mm
Celková délka:        240 mm
Hmotnost:                 44 g

.

Rukojeť ve tvaru písmene D je vyrobena ze dřeva topolu. Vždy je ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání.

.


Doporučení a údržba:

✅ japonské nože Sekyriu Japan nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook