šířka 13/16

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

břitva 13/16 TITAN 1918 Ebony, ACRM-2 Steel

T-TF1(B)

Nový produkt

Upozornění: poslední kus skladem!

999 Kč s DPH

Více informací

břitva TITAN ACRM-2 japan steel s koženým cestovním pouzdrem


Kvalitní a ručně vyrobená břitva s 13/16 palcovou čepelí z japonské uhlíkové oceli ACRM 2 o tvrdosti 60-63 HRC. Použití této tvrdé oceli zajišťuje velmi dobré řezné vlastnosti. Čepel je broušena pod úhlem 15-20 stupňů a zajišťuje velmi jemné a optimální oholení pro všechny typy vousů. Střenka je vyrobena z tmavého ebenového dřeva z Madagaskaru, které je ozdobeno rytinou. Břitva je uložena v elegantním koženém pouzdru, které využijete na cestách.


Zatímco ostrost čepele je nutností, tak na rukojeť nejsou kladeny žádné podmínky pro kvalitu oholení. Rukojeť prostě závisí na Vašem vkusu a rozhodnutí. Samozřejmě, levnější břitva, nebo strojek s plastovou rukojetí Vás oholí stejně důkladně jako s rukojetí z drahého dřeva. Nicméně, pokud hledáte skutečný šperk pro Vaši koupelnu, vyberte si rukojeť z mahagonu, ebenu nebo santalového dřeva. Lesklá, kvalitní ocel a exotické dřevo tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující.


Délka složená: 160 mm

Délka rozložená: 240 mm

Váha: 69 g


Na čepel je možné laserem vygravírovat Vaše jméno, datum narození nebo logo - cena za tuto službu je 199,- CZK


Dellinger záruka: zboží, které Vám dodá Dellinger přichází se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý produkt, který Dellinger nabízí je pečlivě kontrolován a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům.

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook