šířka 7/8 - 22 mm

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

břitva TITAN 1918 Mahagony, ACRM-2 Steel

T-BT2

Nový produkt

2 450 Kč s DPH

Více informací

Břitva TITAN Mahagony


Velmi kvalitní a ručně vyrobená břitva s 7/8 palcovou čepelí z japonské leštěné uhlíkové oceli ACRM-2 (White Steel Shiro Gami) o tvrdosti 61-65 HRC. Použití této velmi tvrdé oceli zajišťuje extrémní řezné vlastnosti. Čepel je broušena pod úhlem 15-20 stupňů a zajišťuje velmi jemné a optimální oholení. Rukojeť je ručně broušena z mahagonového dřeva z lesů Madagaskaru. Toto dřevo je charakteristické svou červenohnědou barvou a vysokou tvrdostí. Vyváženost této břitvy je naprosto dokonalé a holení s břitvou TITAN Mahagony bude pro Vás jedinečným potěšením a zážitkem. Tato břitva je vhodná jak pro začátečníky, tak pro zkušené samuraje. S náležitou péčí se z této břitvy stane přítel na celý Váš život a kdo ví, možná i Vaše vnoučata se oholí s touto Vaší jedinečnou břitvou!


Břitva TITAN Mahagony předtím než dorazí do Vašeho domova, prochází mnoha výrobními a ručně prováděnými úkony. Zvláštní pozornost je věnována ostří - srdci břitvy. K výrobě čepelí je výhradně použita japonská uhlíková ocel ACRM-2 Steel o tvrdosti až 65 HRC té nejvyšší kvality. Důkladnost mokrého oholení je především závislé na kvalitě a ostrosti čepeli. Obzvláště začátečníci ve světě mokrého holení by měli pracovat s kvalitními a ostrými nástroji. Jinak jejich snaha naučit se něco tak báječného a chlapského ztroskotá na prvotních neúspěších a uchýlí se k dobře známým žiletkám či elektrickým strojkům.


Zatímco ostrost čepele je nutností, tak na rukojeť nejsou kladeny žádné podmínky pro kvalitu oholení. Rukojeť prostě závisí na Vašem vkusu a rozhodnutí. Samozřejmě, levnější břitva, nebo strojek s plastovou rukojetí Vás oholí stejně důkladně jako s rukojetí z drahého dřeva. Nicméně, pokud hledáte skutečný šperk pro Vaši koupelnu, vyberte si rukojeť s mahagonu. Lesklá, kvalitní ocel a exotické dřevo tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující.


Dodáváme v elegantní dřevěné dárkové krabičce.


✅ Délka složená: 160 mm

✅ Délka rozložená: 245 mm

✅ Váha: 89 g


Na čepel je možné laserem vygravírovat Vaše jméno, datum narození nebo logo - cena za tuto službu je 199,- CZK


Dellinger záruka: zboží, které Vám dodá Dellinger přichází se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý produkt, který Dellinger nabízí je pečlivě kontrolován a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům.

Follow us on Facebook