SOK japan dream SKD11

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

dárková sada 3 nožů SOK japan dream SKD11

K-H104

Nový produkt

Exclusivní sada & Gyuto / Chef 165 mm & Petty 95 mm & Paring 75 mm & SOK Soul Of Knife SKD11 & dřevěná dárková krabice 

Více informací

4 999 Kč s DPH

Více informací

Exclusivní dárková sada Gyuto / Chef 165 mm + Petty 95 mm + Paring 75 mm

SOK Soul Of Knife SKD11

patronem této sady je známý slovenský kuchař Martin Záhumenský

.

1/ Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 8“ SOK Soul Of Knife (délka čepele 165 mm)

z japonské 3 vrstvé oceli SKD11 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO od SOK je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

.

Délka rukojeti:        115 mm

Délka čepele:          165 mm
Celková délka:        305 mm
Hmotnost:                240 g

.

2/ Velmi ostrý japonský nůž Petty 95 mm SOK Soul Of Knife (délka čepele 95 mm) z japonské 3 vrstvé oceli SKD11 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Tento nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Ostrá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

.

Délka rukojeti:         90 mm
Délka čepele:           95 mm
Celková délka:       200 mm
Hmotnost:                 90 g

.

3/ Velmi ostrý nůž Paring 100 mm SOK Soul Of Knife z japonské 3 vrstvé oceli SKD11 s působivým designem a nejvyšší kvalitou - Nůž s odolnou a krátkou čepelí je perfektní nůž pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. S tímto nožem dokonale prošpikujete maso ale i docílíte přesného vedení řezu. Díky jeho všestrannosti je tento nůž důležitý a nepostradatelný pro každého kuchaře

.

Délka rukojeti:          50 mm
Délka čepele:            75 mm
Celková délka:        145 mm
Hmotnost:                 40 g

.
Rukojeť západního stylu je vyrobena z velmi tvrdého dřeva Desert Iron Wood. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Toto dřevo pochází z druhu, který pochází z rozsáhlích pouští v USA. Obsah minerálů v pouštní půdě dodává dřevu jinou a odlišnou barvu. Základní barva dřeva má tendenci mít rozsah od světlého medu po jemný oranžový nádech. Toto dřevo je těžší než voda a díky velmi náročné opracovatelnosti je možné ho naleznout pouze na rukojetích nožů, nebo velmi drahých a jedinečných sochařských dílech.

.

Doporučení a údržba:


✅ japonské nože SOK z 3 vrstvé oceli SKD11, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z 3 vrstvé oceli SKD11 ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z 3 vrstvé oceli SKD11 jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem

.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z 3 vrstvé oceli SKD11 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z 3 vrstvé oceli SKD11 SOK Soul Of Knife přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Follow us on Facebook