Suminagashi Black ( Damascus ) 11-layers

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

nůž Petit 140 mm - KIYA Suminagashi Kurouchi Damascus 11 layers

SXL3-127

Nový produkt

nůž na ovoce a zeleninu Petit 140mm KIYA Suminagashi Kurouchi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 140 mm

Více informací

3 140 Kč

Více informací

japonský nůž na okrajování ovoce, zeleniny a masa 140 mm série KIYA Suminagashi Kurouchi . Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce, zeleniny a masa Petit 140 mm  KIYA Suminagashi Kurouchi je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným. . Nože KIYA Suminagashi Kurouchi při jejichž výrobě se využívá tradiční kovářské techniky Echizen. Ohřev na dřevěném uhlí se dřevem z borovice a následné kalení vdechnou oceli život ! Takto vzniká nůž s mramorovým vzorem s 11 vrstvami damaškové oceli. Na jeho atraktivitě přidá i následná povrchová úprava "KUROUCHI" . Octagonová rukojeť je vyrobena ze santalového dřeva . Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou. . Vyrobeno v Japonsku ! . Délka rukojeti:         115 mm Délka čepele:          140 mm Celková délka:        270 mm Hmotnost:                  71 g . Doporučení a údržba: ✅ japonský nůž na okrajování ovoce,zeleniny a masa Petit 140 mm KIYA Suminagashi Kurouchi z damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.     ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi ! . Čištění kuchyňského nože:   Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem. . Ostření nože:   pro ostří kuchyňského nože z  japonské oceli Takefu V special grade 2 doporučujeme použití   diamantových a vodních brusných kamenů . Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook