syntetické s přídavkem přírodních materiálů

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

6000 brusný kámen KIYA MORIHEI - 210x75x25mm

6-18

Nový produkt

brusný kámen KIYA MORIHEI & hrubost JIS:6000 & syntetický brusný kámen s přídavky přírodních materiálů

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

2 999 Kč s DPH

Více informací

brusný kámen KIYA MORIHEI GC6000 210x75x25mm

.


Japonský brusný kámen KIYA MORIHEI vdechne Vašim nožům nový život! Vaše nože získají ostrost, o které jste vždy jen snili. Budou mnohem ostřejší než v okamžiku, kdy jste nože koupili. Tyto brusné kameny jsou kombinací určitého množství těch nejlepších syntetických a přírodních materiálů. Díky usilovné několikaleté práci a zkoumání japonského řemeslníka jménem MORIHEI, vznikly tyto přírodně-syntetické kameny s těmi nejlepšími brusnými vlastnostmi. Přírodně-syntetické vodní brusné kameny jsou dodávány o hrubostech #500, #1000, #4000, #6000, #8000 a #12000 – každý z nich je zapečen při jiné a podstatně nižší teplotě než klasické syntetické brusné kameny. Jako pojivo se používá pryskyřice oproti syntetickým brusným kamenům, kde se používá většinou magnesium. Všestrannost tohoto kamene můžete vyzkoušet nejen na nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta, kapesní a lovecké nože. Tento kámen není nutné namáčet - stačí polít trochou vody a broušení může začít.

.

- exclusivní brusný a obtahovací kámen KIYA MORIHEI
- stupeň zrnitosti brusného kamene JIS: #6000
- dlouhá životnost brusného kamene – extrémně nízké opotřebení
- velmi rychlý brusný a leštící efekt
- rozměr brusného kamene: 210x75x25 mm
- brusný kámen vyrobený ze syntetického Korundu (oxid hlinitý) + přírodní materiály
- brusný kámen lze použit s vodou nebo olejem
- brusný kámen stačí před použitím polít vodou - lepší je však namočit celý brusný kámen na několik minut do vody (teplota vody: 15-45 stupňů Celsia)
- brusný kámen vhodný k ostření a leštění všech ostří s vyjímkou keramických nožů. Je možné ostřit nářadí na opracování dřeva a zahradnické vybavení

.

Vyrobeno v Japonsku !

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Brusné kameny od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv brusný kámen, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

.

Návod k použití

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook