Tosa-Ichi Bright "Tsuchime Bright"

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

Hokiyama-Tosa-Ichi Tsuchime Bright-nůž Gyuto 240 mm

151410/240

Nový produkt

Gyuto/Chef &  japonský kuchařský nůž  &  nůž šéfkuchaře  & rukojeť  západního stylu z materiálu Pakawood  &  délka čepele 240 mm

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

6 999 Kč s DPH

Více informací

Hokiyama-Tosa-Ichi Tsuchime Bright-nůž Gyuto 240 mm

.

AOGAMI SUPER (Blue Super Steel)

.

Robustní nůž s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití jako je krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Gyuto z oceli AOGAMI Super steel s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Dokonale vyvážená čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový) povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

.

Délka rukojeti:        125 mm
Délka ostří:             240 mm
Výška ostří:              45 mm
Celková délka:        370 mm

    

Tosa-Ichi Tsuchime Bright nůž Gyuto má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli Aogami Super (Hitachi Metals Ltd.) je jednou z nejlepších japonských uhlíkových ocelí. Kromě toho, že obsahuje více uhlíku, chromu a wolframu než modrá ocel č. 1, zahrnuje také molybden. Má velmi dobrou ostrost hran a vynikající retenci. Je schopna dosáhnout vysoké tvrdosti až 65 HRC, aniž by byla křehká. V důsledku toho mnozí nadšenci nožů hodnotí Aogami Super jako jednu z nejlepších vysoce uhlíkových ocelí na světě. Vnější povrch je z SUS-405 clad steel.

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem

.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli Aogami Super doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Follow us on Facebook