mandolíny na zeleninu

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

PROFI "V" mandolína na zeleninu - CHIBA Japan, slicekun

CHIBA-07

Nový produkt

profesionální "V" mandolína na zeleninu & šířka 100 mm & snadné krájení zeleniny & jednoduché nastavení výšky

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

6 099 Kč s DPH

Více informací

Profesionální "V" mandolína na zeleninu - CHIBA Japan slicekun

.

Určitě jste již přemýšleli, jak se připravuje zelenina a ovoce, které zdobí pokrmy v japonských a asijských restauracích. Tajemství spočívá v tomto profesionálním ručním kráječi. Každou zeleninu, ovoce, nebo zelí nakrájíte na mandolíně během několika minut. Unikátní V kráječ té nejvyšší ostrosti Vám nabídne pohodlí a bezpečnost o kterém se Vám vždy jen zdálo. Jednoduchým pootočením kolečka získáté sílu krájených potravin od 0,5 mm až do 10 mm. Součástí této mandolíny je hřebenový nůž pro tvorbu nudliček o šířce 3 mm.

.

1/ hřeben pro nudličky o šířce 2 mm včetně oranžového boxu je dodáván zvlášť - není součástí dodávky

2/ hřeben pro nudličky o šířce 4 mm včetně černého boxu je dodáván zvlášť - není součástí dodávky

.

Rozměry:

.

vyrobeno z vysoce odolné japonské nerezové oceli
šířka pracovní plochy až 100 mm
délka pracovní plochy 330 mm

váha 1600 g

rozměry celkem 170 x 415 x 170 mm

✅ 1 x hřebenový nástavec pro šířku nudličky 3 mm

nastavitelná vložka pro krájené potraviny 90 x 90 mm

.

video s použitím

.

Vyrobeno v Japonsku

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní vybavení. Produkty od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý produkt se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

13 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook