Podkategorie
Kanetsugu Chef/Gyuto PRO-M Saiun VG-10 Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli VG-10 & západní rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 230 mm
SENZO CLAD univerzální ( utility ) nůž Petty 135 mm Suncraft
Ocílka nerezová 250 mm & RISAM RR003 & ergonomická rukojeť
Sujihiki 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická rukojeť se třemi nýty, černá překližka, nerez. ocel & délka čepele 270 mm
sada 4 steakových nožů Dellinger German Samurai & ostří z německé oceli 1.4116 & rukojeť z ebenového dřeva s ozdobným středovým nýtem & délka ostří 125 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
nůž šéfkuchaře 190 mm PIRGE GASTRO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & 7 barevných pinů dle HACCP & délka ostří 190 mm
nůž šéfkuchaře 210 mm PIRGE GASTRO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & 7 barevných pinů dle HACCP & délka ostří 210 mm
vykošťovací nůž Boning 140 mm PIRGE GASTRO & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & 7 barevných pinů dle HACCP & délka ostří 140 mm
magnetická lišta 530 mm PIRGE GASTRO & magnetický držák na nože & pro organizovanou a uklizenou kuchyň & místo pro 5-7 nožů
řeznický nůž Chef 190 mm PIRGE DUO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 190 mm
řeznický porcovací nůž 195 mm PIRGE PRO 2002 & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 195 mm