Podkategorie
nůž NAKIRI (na zeleninu) 165 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Kiritsuke 210 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Kiritsuke 210 mm Hokiyama Magnolie Wood & kuchařský nůž japonského stylu & nůž šéfkuchaře & & o ctagonová rukojeť ze dřeva magnolie & délka ostří 210 mm
nůž Kiritsuke 240 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž SANTOKU (Chef) 180 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
nůž Gyuto (Chef) 240 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Gyuto (Chef) 180 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Chef / Bunka 175 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
Hokiyama - Sakon + nůž Petty 135 mm Vee-tech
nůž Petty 80 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal