Japonský nůž na zeleninu Nakiri 7" (170 mm) Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu & jádro z japonské oceli AUS10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 170 mm
Nakiri/nůž na zeleninu 170 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu
Nakiri 7,8" Dellinger CUBE Ebony Wood & kuchařský nůž & nůž na zeleninu& německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 199 mm & úhel broušení 15 stupňů
KC-149 Usubagata/NAKIRI 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series & japonský kuchařský nůž & jádro z oceli Takefu Shiro 2 & tvrdost HRC 61-64 & klasická rukojeť se třemi nýty z plywoodu & délka čepele 165 mm
KC-953 NAKIRI 165 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 165 mm
mistrovská sada Dellinger JOSHI Sakura & 3 nože ze série Dellinger JOSHI s motivem sakury & brusný kámen #1000/6000 & úhlová svěrka & dřevěná dárková krabice
nůž na zeleninu NAKIRI 7" (165mm) Dellinger Samurai Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž ideální pro krájení a sekání zeleniny & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka čepele 165 mm
Dellinger Octagonal Ebony Wood NAKIRI 180 mm & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu & jádro z oceli VG-10 & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva ebenu + bůvolí roh
KC-361 NAKIRI / USUBAGATA 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune 555-series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel DSR-1K6 stainless steel & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť z plywoodu & délka čepele 165 mm
nůž pro šéfkuchaře NAKIRI 170mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 170 mm
Kanetsugu NAKIRI Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 165 mm
nůž pro šéfkuchaře malé NAKIRI 120mm & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Aogami & oválná rukojeť ze dřeva magnolie & délka čepele 120 mm