KC-401 Kanetsune Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-400 Series & japonský kuchařský nůž & ocel White steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť Red sandal wood black plywood bolster & délka čepele 170 mm
Kamagata-Usuba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm
Kamagata-Usuba 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 210 mm